Keskustelutilaisuus lähiterveysasemista

Maanantaina 24.3. klo 18.00 Kinaporin palvelukeskuksen juhlasali
Kinaporinkatu 7 – 9 (sisään myös Hämeentie 58 portista)
Helsingin sosiaali- ja terveyslautakuntaan on keväällä tulossa ehdotus terveys- ja sosiaaliasemaverkosta. Valmisteluissa on esillä palvelujen keskittäminen isoihin yksiköihin. Muun muassa Kallion, Vallilan ja Herttoniemen terveysasemat ja useat sosiaalipalvelut on tarkoitus keskittää Kalasataman lähelle rakennettavaan terveys- ja sosiaaliasemaan.
Mitä mieltä olet palvelujen keskittämisestä? Ovatko isot yksiköt tarpeen vai kuuluvatko terveys- ja sosiaaliasemat peruspalveluna kotikulmille? Mitä evästyksiä Sinulla on terveysasemien palvelujen parantamiseksi?
Kuultavana sosiaali- ja terveysviraston osastopäällikkö Hannu Juvonen, joka valmistelee ehdotusta palveluverkosta.
Kaikki kiinnostuneet, tervetuloa!
Järjestävät: Hermanni-Vallila seura, Helsingin Pro kuntapalvelut –verkosto, Helsingin seudun sairaus- ja
tapaturmainvalidit, Helsingin Työttömät, Terveysrintama

Yksi vastaus käyttäjälle “Keskustelutilaisuus lähiterveysasemista”

  1. Väinö Vartio sanoo:

    Vallilan terveysasema on hyvin toimiva ja asiakasystävällinen. Vastaanotolle pääsee nopeasti. Jos se lakkautetaan ja toiminnot siirretään suunniteltuun Kalasataman terveysasemaan, palvelujen saatavuus huonontunee ja matka terveysasemalle pidentyy olennaisesti. Vanhuksille ja vammaisille suunnitelma on kylmäkiskoinen. Uusien suurasemien rakentaminen on kallista; säästöjen tilalle tuleelisämenoja.

Vastaa